Credit cu buletinul

Ai nevoie de un credit cu buletinul? Poti obtine rapid si simplu un credit cu buletinul. Ai nevoie doar de extrasul de cont de pe luna precedenta.
Daca deja ai apelat la un credit la institutia respectiva si beneficiezi de un istoric bun atunci nu vei mai avea nevoie de documente. Pentru a obtine un credit cu buletinul trebuie doar sa accesezi site-ul institutiei financiare nebancare alese pentru solicitarea creditului si sa completezi cererea.
Raspunsul la solicitare se va acorda in cel mai scurt timp cu putinta si banii vor fi rapid transferati in contul tau.

Ce inseamna mai precis credit cu buletinul?

Credit cu buletinul este un tip de credit acordat doar in baza actului de identitate si a extrasului de cont fara sa fie nevoie de garantii sau giranti.

Este unul din cele mai rapide servicii de acordare a unor sume cuprinse intre 200-1000 lei. Acesta este de altfel un instrument financiar cu ajutorul caruia poti benficia de un imprumut ideal pentru bugetul tau, in cadrul caruia poti stabili tu insuti data scadenta si perioada de plata.

Care este perioada maxima de rambursare pentru un credit cu buletinul?

La fel ca si in cazul altor tipuri de credite – credite rapide, credite online, credite pana la salariu –  perioada maxima solicitata poate fi de 55 de zile. In cazul in care, dintr-un motiv sau altul, se depaseste data scadenta, institutia va percepe o dobanda penalizatoare zilnica, de 1,2% din suma totala primita.

Cum se ramburseaza un credit cu buletinul?

Un credit cu buletinul se ramburseaza prin debitare directa, suma pe care o datoreaza o persoana este retrasa automat la data scadenta, direct de pe card. In plus, trebuie sa stii ca exista posibilitatea de rambursare anticipata.

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani nu iti permiti sa pierzi timpul cu completarea de dosare sau sa te invoiesti de la munca pentru a te asigura de faptul ca mai gasesti banca deschisa. Deoarece traim in secolul vitezei tot ce ai nevoie este un credit cu buletinul, o solicitare 100% online in urma careia vei primi banii necesari.