Alege credite fara garantii

Orice persoana trece la un moment dat printr-o situatie financiara dificila sau se confrunta cu o cheltuiala neprevazuta.
Din acest motiv institutiile financiare nebancare vin cu o propunere mai mult decat interesanta, credite fara garantii, prin completarea unui formular pus la dispozitie pe site-ul oficial al fiecarei institutii financiare nebancare care ofera acest tip de credit. Este nevoie doar de cateva date personale si de venit.
Credite fara garantii pentru persoanele fizice. Credite fara garantii pentru persoanele fizice se adreseaza tuturor celor care au implinit varsta de 18 ani, care au un venit lunar stabil si care au nevoie urgenta de o anumita suma de bani.

Acest tip de credite nu impun niciun fel de garantie sau giranti, cel mai mare avantaj este acela ca se poate obtine suma necesara chiar daca, conform Biroului de Credit figurezi cu un istoric negativ.

Pentru credite fara garantii beneficiezi de o multime de avantaje printre care amintim :

  • posibilitatea de a alege suma necesara, in functie de nevoile tale dar si data scadenta pentru returnarea acesteia;
  • suma se poate inapoia usot, in 12 rate fixe, valoarea sa nu depinde de evolutia pietei;
  • se pot refinanta credite de la alte institutii;
  • banii se vor vira direct in contul beneficiarului in decursul unei zile lucratoare;
  • solicitantul va plati comisionul de analiza a dosarului doar la aprobarea creditului si la cerere se poate include, suma imprumutata.

Drept urmare, in cazul in care, din diferite motive, vrei sa obtii bani prin intermediul unui credit fara garantii poti solicita fara probleme suma dorita.

Care este durata maxima a unui credit fara garantii? Daca optezi pentru un credit fara garantii vei beneficia de o perioada de 12 luni pentru a returna suma de bani primita.

Cand se poate solicita un credit fara garantii? Se poate solicita un credit fara garantii fie in momentul inchierii unui prim contract, fie in cazul in care se ramburseaza banii mai devreme decat termenul stabilit. In ambele situatii se poate aplica pentru un alt credit fara garantii pentru persoane fizice inca din ziua respectiva.