Top trei Firme de Credite Rapide non-bancare de Incredere

Top trei firme de credite rapide non-bancare de incredere. Foarte multe persoane isi doresc obtinerea unui credit rapid fie pentru nevoi persoanele, fie pentru a investi intr-o mica afacere. Totusi este bine sa ne documentam atunci cand alegem institutia financiara la care apelam, sa analizam pachetele de creditare oferite de fiecare dintre acestea si sa alegem cea mai buna solutie. De aceea, va propun ca in continuare sa incercam sa realizam un top trei al firmelor de credite rapide non-bancare de incredere.

Institutiile financiare care ofera credite intr-un mod rapid si usor sunt firme de creditare independente sau afiliate unor banci sau grupuri financiare. Avantajele atunci cand recurgem la astfel de institutii private sunt de obicei legate de conditiile de creditare permisive (fara un numar mare de documente, fara giranti, doar pe baza buletinului si a unei surse de venit sigure).

Majoritatea firmelor private de creditare au in general aceleasi conditii de creditare, acelasi nivel al ratei dobanzii la rambursarea creditului. Totusi, unele mai recurg la tot felul de comisioane de natura suspecta pentru a creste profitul.

Conform informatiilor de pe internet si opiniilor celor care au recurs la credite rapide, unele din firmele de incredere sunt Provident, Credex si Cetelem. Aveti si alte firme la care ati apelat si care considerati ca ar fi de incredere?

In general, in cazul institutiilor serioase, exista un risc mai mic sa fim surprinsi de aparitia unor comisioane ascunse. Astept opiniile voastre si alte idei pentru top trei firme de credite rapide non-bancare de incredere.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>